A OnePlus 5T a soros, hogy meggyötörjék

Hirdetés

Komolyabb előrelépésnek érződik az idei T-s OnePlus modell, mint a tavalyi, ami leginkább annak tudható be, hogy a OnePlus először szakadt el a 16:9 arányú képernyőtől, hogy a ma divatos, kevesebb képernyőkeretet hagyó 18:9-es, vagyis 2:1-es AMOLED panel mellett döntsön. Emiatt hátra került az 5T ujjlenyomat-olvasója, de nem ez az egyetlen változás arrafelé: a mutatós fémház ugyan továbbra is két lencsét rejt a bal felső sarokban, a másodlagos ugyanakkor teleobjektíves feladatok helyett inkább a sötétben és portrémódban segít be.

Elöl Gorilla Glass 5 edzett üveg védi az 5,99"-es 1080 x 2160 pixeles megjelenítőt, ami a szokásos módon, a Mohs-féle skála hatos keménységű vésőjétől karcolódik meg először némileg, a hetestől pedig határozottabban - ennél jobban csak a zafírüveggel borított megoldások bírják a mobilpiacon. Jó hír, hogy a hátlapi kameravédőt és a biometrikus szenzort nem lehet papírvágóval megkarcolni, ahogy az alumínium váz is bírja a kulcs beavatkozását, persze a festést azért le lehet kapargatni. Az öngyújtólánggal való hevítés továbbra sem javallott, az OLED képpontok nem tűrik jól a dolgot, a OnePlus 5T-t ugyanakkor nem lehet komolyabb erőbehatásra sem meghajlítani, a védőüveg is bírja az erőbehatást.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés