A Nokia 1 Plus is készül

Hirdetés

A NokiaPowerUser megtalálta a Google Play Áruház támogatott eszközeinek listáján a Nokia, nemsokára bemutatásra kerülő csúcs- és nagyon nem csúcsmodelljét. A nem kevesebb, mint öt hátlapi kamerával várt Nokia 9 megnevezése viszont nem tartalmazza a PureView utótagot, ami elképzelhető, hogy szintén csak a nosztalgiafaktorra erősített. A Nokia egyébként is szeret nosztalgiázni, az egykori Nokia 808 PureView pedig legendás kameraképességekkel bírt.


[+]

A Nokia 1 Plus pedig nyilván a Nokia 1 Android Go folytatása lesz, papíron ugyancsak nem megnyugtató specifikációval. Marad az 1 GB operatív memória, csak ezúttal a picit erősebb, de szintén 28 nanométeres, négymagos, maximum 1,5 GHz-es MediaTek MT6739-es processzor kíséri. A normál képátlójú megjelenítő méretét nem részletezték, de valószínűleg 5 hüvelykesre nő, tekintve, hogy a 480 x 960-as felbontás mellett 213 dpi pixelsűrűséget jegyeztek. A Nokia 1 Plus Android 9 alapú Go rendszerrel várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Végleges renderképen a Nokia 9

    Legalábbis a dizájnhoz hozzájutó 91mobiles szerint. Úgy tűnik, február 24-én végül csak befut a HMD Global nagyon hosszú ideje fejlesztett csúcskészüléke.

  • Újabb engedélyt kapott a Nokia 9 PureView

    A MySmartPrice pedig egy exkluzív videót is bemutatott a készülék kialakításáról és képességeiről.

  • Még egy kis infó a Nokia 9-ről

    Nyilvánvaló, hogy a Nokia 9 esetében az öt darab hátlapi kamera a szalagcím, de a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót sem érdemes elhanyagolni.

  • Nokia 1 - go, Android, go!

    A Nokia 1 a belépő szint alja, ezen viszont az Android 8.1-es Android Go szoftververzió próbál segíteni - több-kevesebb sikerrel. Nagyon lassú és szerény, cserébe olcsó és egy e-mailt pont meg lehet nézni rajta.

Hirdetés