A Microsoft buktatta le a Surface Phone-t?

Hirdetés

A Continuum a Windows 10 egyik legérdekesebb újítása, és mi is kipróbáltuk a dolgot a Lumia 950-es szériával, bár az egyelőre nyilvánvaló, hogy a mobil „számítógéppé alakítása” még erősen idézőjeles és bugos dolog, ám jó úton halad a Microsoft ezzel a megoldással. A jelen hír annyiból kapcsolódik a Continuumhoz, hogy a Microsoft kínai képviselete feltöltött a bilibili.com-ra egy promóciós videót, ami megmutatja hogyan működik a dolog.


[+]

Az érdekesség nem is a videóban, hanem a leírásában volt látható, mielőtt a Microsoft észbe kapott, és javította a bakit: a támogatott készülékek listájában, a Lumia 950, a 950 XL és az Acer Liquid Jade Primo mellett ugyanis fel lett tüntetve egy Lumia Phone X nevű mobil is, ami a GadgetzArena szerint a sokat emlegetett abszolút Microsoft csúcskészülék, a „Surface Phone” lehet. Többet egyelőre nem tudni a dologról, mindenesetre, ha megfelelő hardver fut alatta, egy Surface telefon lehet az igazi kapocs a mobilok és a számítógépek között, minden bizonnyal x86-os architektúrájú hardverrel.

Előzmények

  • Microsoft Lumia 950 - kiment a ház az ablakon

    Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.

  • Microsoft Lumia 950 XL - ablakcsere a tizediken

    Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?

  • Microsoft Continuum – határeset

    Két Lumia már támogatja a nagyképernyős megjelenítést, de a valódi asztali élménytől még messze vagyunk. Univerzális appok, hol vagytok?

Hirdetés