A Mi Mix 3 is motorikus kamerával érkezhet

  • (f)
  • (p)
Írta: Bone123 | 2018-07-04 11:52 | Forrás: Sina

A Xiaomi indította a kávamentes őrületet, és a harmadik generációs Mi Mix kínálhatja az eddigi legnagyobb előlapi képernyőarányt, legalábbis házon belül.

A Sharp Aquos Crystal évekkel ezelőtt lefaragta felső és két oldalsó káváját, divatot azonban nem teremtett, sőt: különösebb visszhangot sem váltott ki. 2016-ban a Xiaomi ugyanakkor a világ elé tárta az elegánsabban kivitelezett Mi Mixet. Bár az a valóságban sokkal kevésbé volt képernyődomináns, mint a renderképeken,  lenyűgözött vele mindenkit. Idő közben befutott a folytatás és a Snapdragon 845-ös ráncfelvarrás is, több kritikus hibát kijavítva, a Vivo és az Oppo azonban saját számolása szerint 90% fölé tornázta a kijelzőarányt, és ezzel jócskán beelőzte a Xiaomi sorozatát.

A Mi Mix 3 állítólagos sziluettje, motorikusan kiemelkedő kamerával
A Mi Mix 3 állítólagos sziluettje, motorikusan kiemelkedő kamerával (forrás: Sina / IT Home)

Ősszel érkezhet a csattanós válasz: kínai források szerint a Mi Mix 3 (amit továbbra sem szabad összekeverni a Mi Max 3-mal) a Vivo Nexhez hasonló, a készülékházból kiemelkedő előlapi kameramodult kaphat. Erre enged legalábbis következtetni a fenti poszter és az azon látható sziluett, a szöveg pedig szeptemberi bejelentésre utal. Persze a meglehetősen egyszerű rajz simán lehet felhasználói munka is, a Xiaomi mindenesetre 2015-ben már szabadalmaztatott egy ehhez hasonló formatervezési mintát, plusz a riválisok is feladták a leckét, úgyhogy valami különlegessel kell a gyártónak reagálnia.