A Mi Mix 3 is motorikus kamerával érkezhet

Hirdetés

A Sharp Aquos Crystal évekkel ezelőtt lefaragta felső és két oldalsó káváját, divatot azonban nem teremtett, sőt: különösebb visszhangot sem váltott ki. 2016-ban a Xiaomi ugyanakkor a világ elé tárta az elegánsabban kivitelezett Mi Mixet. Bár az a valóságban sokkal kevésbé volt képernyődomináns, mint a renderképeken,  lenyűgözött vele mindenkit. Idő közben befutott a folytatás és a Snapdragon 845-ös ráncfelvarrás is, több kritikus hibát kijavítva, a Vivo és az Oppo azonban saját számolása szerint 90% fölé tornázta a kijelzőarányt, és ezzel jócskán beelőzte a Xiaomi sorozatát.

A Mi Mix 3 állítólagos sziluettje, motorikusan kiemelkedő kamerával
A Mi Mix 3 állítólagos sziluettje, motorikusan kiemelkedő kamerával (forrás: Sina / IT Home)

Ősszel érkezhet a csattanós válasz: kínai források szerint a Mi Mix 3 (amit továbbra sem szabad összekeverni a Mi Max 3-mal) a Vivo Nexhez hasonló, a készülékházból kiemelkedő előlapi kameramodult kaphat. Erre enged legalábbis következtetni a fenti poszter és az azon látható sziluett, a szöveg pedig szeptemberi bejelentésre utal. Persze a meglehetősen egyszerű rajz simán lehet felhasználói munka is, a Xiaomi mindenesetre 2015-ben már szabadalmaztatott egy ehhez hasonló formatervezési mintát, plusz a riválisok is feladták a leckét, úgyhogy valami különlegessel kell a gyártónak reagálnia.

Azóta történt

Előzmények

  • Így működik az Oppo Find X kameramotorja

    Szétkapták az idei év egyik legkülönlegesebb készülékét: a Find X elő- és hátlapi kamerája is motorikusan emelkedik ki. Most megtekinthető belülről, hogyan.

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

  • Xiaomi Mi Mix 2s - a jót még jobban

    A Xiaomi Mi Mix 2s kifinomultabb, erősebb, okosabb és duplakamerásabb lett, a kivitel továbbra is káprázatos, de sajnos még mindig víziszonnyal küzd.

  • Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet

    Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.

Hirdetés