Befutott a MIUI 10-es Android Pie a Mi Mix 2S-re

Májusban jelentette be a Xiaomi készülőfélben lévő, androidos főverziótól független MIUI 10 felületét, amelyet előbb bétás formában lehetett kipróbálni, majd pár napja elindult a kínai stabil, véglegesnek is nevezhető rendszercsomagok közzététele. Ez olyan modelleket érint, mint például a Mi 8 vagy a Mi Mix 2S. A nemzetközi MIUI 10 variációk érkezésére azonban még várni kell.


[+]

A béta tesztelésnek persze sosincs vége, hiszen a Xiaomi folyamatosan dolgozik a hibajavításokon és előrelépéseken, a lelkes felhasználók pedig betekintést nyerhetnek, hasznos visszajelzésekkel. A minap jó hírt kaptak a Mi Mix 2S tulajdonosok: elérhetővé vált a MIUI 10 8.9.7 béta, immáron Android 9 Pie alapokon, amely a kínai belpiacos és a nemzetközi forgalomban lévő phabletre is telepíthető.


(forrás: MIUI.com) [+]

Nincs ebben semmi meglepő, hiszen az Android P Developer Preview programból a három oldalt kávamentes Xiaomi mobil is kivette a részét, ám nem MIUI felülettel. Most a két főverzió háziasítása van terítéken, ám aki erre a linkre kattintva belevágna, érdemes tudnia, hogy eséllyel még sok-sok bugba és bakiba belefuthat.

Azóta történt

  • Több keksz, nulla pite

    A Google Android statisztikájába még most sem fért bele az új főverzió, az Oreo viszont jelentősen erősödött.

Előzmények

  • Megérkezett a MIUI 10 nemzetközi béta verziója

    A nemzetközi főverzió már bemutatkozott, most pedig megkezdődött a frissítés első üteme, mutatjuk, ki pakolhatja fel a bétát.

  • Több lépcsőben érkezik a MIUI 10 Global

    Júniusban indul útjának a Xiaomi mobilok felületének legfrissebb, 10-es sorszámú, nemzetközi verziója, első körben bétás változatban. A Redmi Y2 Indiában a friss rendszerrel startolt el.

  • Xiaomi Mi Mix 2s - a jót még jobban

    A Xiaomi Mi Mix 2s kifinomultabb, erősebb, okosabb és duplakamerásabb lett, a kivitel továbbra is káprázatos, de sajnos még mindig víziszonnyal küzd.

  • MI-re fókuszál a MIUI 10? Arra

    Megindult a 10-es verziószámú MIUI fejlesztése, a mesterséges intelligenciára való nagyobb figyelemmel. A megjelenés persze még odébb van: épp 40 készüléket frissítenek MIUI 9-re.

Hirdetés