A Mi Mix 2 is kapós

Hirdetés

Az nyilvánvaló, hogy az egyes értékesítési hullámok lezárultával előszeretettel hivatkoznak másodpercekre a gyártók, általában ugyanis ennyi időbe, mármint még percben sem kifejezhető mértékű időbe telik, míg elkapkodják az újdonságokat. Az értékesítésnek jobbára a készletek véges volta szab határt, arról viszont már kevesebb információ szokott érkezni, sőt, alig propagálják, hogy ugye mekkora is volt a készlet. Azért nagyon nem mindegy, hogy négy darab készülék fogyott-e el adott intervallumon belül, vagy mondjuk négymillió.

Xiaomi Mi Mix tavaly is rekordokat döntögetett, minden alkalommal egy perces időhatáron belül, első körben 10 másodperc alatt vált semmivé az elérhető készlet. A Xiaomi információi alapján a Mi Mix 2-t 58 másodperc alatt kapkodták el, ezt közölték is, azt viszont nem, hogy ez mekkora volument jelent. Megbízható, belső információink 50 ezer darabos kezdőkészletről számoltak be, tehát ennek a számadatnak a fényében érdemes vizsgálni az érdeklődést.


[+]

Ami alapvetően még kitart, a következő lehetőség egy Mi Mix 2 beszerzésére szeptember 21-én nyílik, ez szintén köztudott értesülés, az viszont valószínűleg nem, hogy egyelőre nem lehet tudni, a nemzetközi forgalomba szánt verzió mikor lesz elérhető, jelenleg még a hivatalos global szoftver sem készült el, viszont feltehető, hogy a későbbiekben kompatibilis lesz a kínai forgalomba szánt készülékekkel, lévén hardveres eltérésről nem tudunk, a B20-as LTE támogatás elvileg ugye adott. Addig viszont mi jobb híján ránézünk a jelenleg beszerezhető, kínai belpiacos verzióra. Ebből pedig nyugodtan következtessünk arra, hogy Mi Mix 2 teszt meglehetősen hamarosan.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés