A Mate 20 Prónak bealkonyodik

Közeleg a Mate 20 és a Mate 20 Pro október 16-ai startja, és a világ jelenleg második legnagyobb mobilgyártójaként a Huawei sem kerülheti el a lelkes kép- és kémanyag szivárogtatók munkáját. Lebukott és azóta hivatalos megerősítést nyert a két modell négyzetes, tripla hátlapi kamerarendszere, esélyes a Mate 20 itteni, illetve a Pro képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasója. Az utóbbi eséllyel kaphat két oldalt lekanyarodó QHD+ OLED panelt a másik oldalon.

Így nézhet ki a Mate 20 Pro alkony színváltozatban Így nézhet ki a Mate 20 Pro alkony színváltozatban
Így nézhet ki a Mate 20 Pro alkony színváltozatban (Forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

Míg a Mate 20-at apró notchcsal várja a szakma, a Pro talán dupla kamera, talán 3D arcazonosítás okán szélesebb szenzorszigetet viselhet, viszont a korábbiaknál apróbb alsó sávot, az előnyösebb képernyőarányért. A Winfuture legalább három színvariáció érkezésére számít, és ezekhez képeket is tud mutatni, Roland Quandt közbenjárásával.

A textúrázott kék és a fekete színváltozat A textúrázott kék és a fekete színváltozat
A textúrázott kék és a fekete színváltozat (forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

A közönség rákapott a beeső fénytől függően több színben pompázó festésre, a Mate 20 Pro twilight, azaz alkonyat becenevű variációja pedig ezt a vonalat viheti tovább, fénytörés szerint sötétkék vagy feketébe hajló, sötétlila megjelenéssel az üveglap mögött. A fekete kiszerelés szinte kötelező, de érkezhet egy szürke is, apró, átlós textúrával.

Ha a kép nem csal, a Mate 20 Pro is töltheti a Freebuds 2 Bluetooth-fülest
Ha a kép nem csal, a Mate 20 Pro is töltheti a Freebuds 2 Bluetooth-fülest (forrás: WinFuture) [+]

A feliratok f/1,8 és f/2,4-es rekeszértékű hátlapi lencsékről és 16-80 mm-es gyújtótávolságról beszélnek (35 mm ekvivalens), és a 16 mm nagylátószögű optikára enged következtetni, ami az egyébként túl sok vizet nem zavaró monokróm modult válthatja le. Október 16-án érkezhet a Huawei Freebuds 2 Pro is, a sencseniek legfrissebb, vezetékmentes fülese, melynek töltőtokját a vezetékmentesen tölthető Mate 20 Próról állítólag vezetékmentesen is tölteni lehet, hogy aztán a tok vezetékmentesen töltse a fülest.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés