A Huawei a Mate 20 Pro remek üzemidejére célozgat

Hirdetés

A PocketLint nevű online publikáció kapott a Huaweitől egy pakkot, amelyben a lenti nyomtatvány és egy 4000 mAh kapacitású, hordozható akkubank volt. Bár a Mate 20 Pro név nem szerepel a papíroson, könnyű kikövetkeztetni, hogy a P10 Plus, Mate 10 Pro és P20 Pro után a következő készülék, amit kérdőjel jelöl, az őszre várt phablet lehet. A kép pedig egyértelműen arra igyekszik rávezetni a gondolatmenetet, hogy az tovább fogja bírni az elődeinél egy töltéssel.


(forrás: PocketLint) [+]

Az ilyesmi két úton is megvalósulhat: az egyik a kapacitásnövelés, és a sima Mate 20 kapcsán már elhangzott a 4200 mAh-s telep, mint tipp. A másik pedig a hardveres takarékosság, és úgy hírlik, hogy az IFA-ra várt HiSilicon Kirin 980 már a TSMC 7 nanométeres node-ján készül, ennek teljesítmény- és takarékosságbeli előnyeit a Mate 20 Pro pedig nyilvánvalóan igyekszik majd kihasználni. Maga a Mate készülékcsalád várhatóan azonban kihagyja Berlint, és a szokásos módon, egy önálló őszi esemény keretében mutatkozik be.

Azóta történt

  • Kevés kávát hagyhat a Mate 20 az előlapon

    Az őszre várt csúcskészülék ívelt kijelzőt kaphat, a szenzorszigeten 3D-s arcazonosítással. A Mate 20 Lite renderképe és a Kirin 980 néhány részletes is kiszivárgott.

  • Nem lesz kicsi a Huawei Mate 20 (Pro)

    Az informátor nem tudja megmondani, hogy a kapott számadatok a Pro vagy a normál verziót jellemzik-e, de mindenképpen valami nagyszabásúra számítunk.

Előzmények

Hirdetés