A HP TouchPad lesz a „Nr. 1 plusz”

Eric Cador, a HP európai regionális vezetője szerint a hamarosan piacra kerülő TouchPad jobb lesz mint a jelenlegi piacvezető készülék, vagyis a webOS alapú internettábla lesz a „Nr. 1 plusz”. Cador nem tért ki arra, hogy eladások, felépítés vagy technikai paraméterek terén kívánnak-e a legjobbnál is jobbak lenni, vagyis a kissé paradox kijelentés értelmezése sem látott napvilágot. A Palm által fejlesztett webOS alapú kezelőfelület vitathatatlanul rendkívül előremutató, mely megfelelő szoftveres ellátottság esetén valóban piaci lehetőségekkel bír. Elemzők szerint ugyanakkor a néhány ezer alkalmazással útnak induló, a konkurens megoldásoknál kissé zömökebb és nehezebb táblagép az Android alapú megoldásokra sem jelent veszélyt, bár a jó alapszoftverének és a HP megoldások szoros integrációjának köszönhetően a RIM megoldásánál sikeresebb lehet.

Azóta történt

  • Hivatalos videón a HP TouchPad

    A webOS 3.0 alapú TouchPad reklámfilmje a szinergiát, érintésalapú szinkronizálást, új értesítési rendszert, valamint az üzleti és szórakoztató megoldásokat helyezi a középpontba.

  • Nem lesz kasszasiker a TouchPad?

    A JP Morgan szerint a HP TouchPad ugyan kiemelkedik az Android táblák világából, de nem fogja elcsábítani az iPad 2 vásárlókat.

  • HP TouchPad NFC modullal még idén

    Várhatóan még idén piacra kerül a HP TouchPad NFC modullal ellátott kiadása.

  • Előrendelhető a HP TouchPad

    Az Egyesült Államokban július első napján veszi kezdetét a webOS alapú HP TouchPad kiszállítása.

Hirdetés