A Honor 10-nek nagytestvére érkezik

Komolyan próbálja a Huawei elkülöníteni a Honor almárkát, egyrészt a két brand sok szempontból már kettévált (logisztika, marketing, design), de persze ha ugyanaz a chipset és a rendszer, akkor azért látszik, hogy igen sok közük van egymáshoz. A Honor 10-ről is lehet tudni, hogy a P20 alapjaira épül, most viszont érkezhet egy olyan variáns, amelynek egyelőre nincs párja.

Hirdetés

A bemutató Pekingben lesz, ezért várhatóan először az ázsiai piacokon lehet majd megvenni a Honor 10 Note névre hallgató terméket, amelyről egyelőre viszonylag kevés információnk van, de egy csomó apróságot azért meg lehet tippelni. Ami biztos, hogy 6,9 inches kijelzőt kaphat a készülék, a kedvcsináló gyanánt kiadott grafikán pedig nincsen notch. Azt is tudjuk, hogy a Samsung szállítja majd a panelt, ami utalhat arra is, hogy AMOLED technológiát kaphat a Honor 10 Note, de ezt még nem erősítették meg.

Szintén valószínű, hogy a hardveres alapok a Honor 10-zel megegyezőek lesznek, azaz a Huawei jelenlegi legerősebb rendszerchipje, a Kirin 970-es kerülhet bele, arra számítunk, hogy legalább két kamerát fogunk látni a hátlapon, illetve az Android 8-as verziójára épülő EMUI 8.0 lesz a fedélzeten. Egy ekkora telefonnál fokozottan lényeges, hogy a kávákat mennyire tudják csökkenteni, azt pedig szinte borítékolni lehet, hogy az akkumulátor legalább 4000 mAh-s lesz (a korábbi, de azóta cáfolt pletykák még 6000 mAh-ról szóltak).

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

Hirdetés