A GFXBenchnél járt az Idol 4 Pro

Hirdetés

Épp tegnap írtunk arról, hogy az Alcatel további taggal bővítené az Idol 4 családot, amit egyszerűen csak Prónak hívnak majd. A készülékről kiszivárgott egy renderkép is (ez látható alant), ezen jól látható, hogy a mobil fedélzetén Windows 10 operációs rendszer teljesít szolgálatot, a kínai gyártó tehát az Android mellett az ablakos platformra is kiemelt figyelmet fordít.


[+]

Az Idol 4 Pro most a GFXBench adatbázisában is tiszteletét tette, a leírásból pedig több minden kiderül a várható specifikációval kapcsolatban. Az előlapon egy 6 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzőre lehet számítani, a hátlapra pedig egy 20 megapixeles kamera kerülhet. Érdekes módon RAM-ból mindössze 2 gigabájtot kapott a kütyü, ám a végleges modellben inkább másfél, vagy inkább kétszer ennyire lehet számítani.

Főleg annak fényében, hogy a burkolat alatt egy Snapdragon 820 chipset dolgozik majd, a Qualcomm legerősebb lapkája mellé pedig alighanem több rendszermemória dukál. Az adattároló mérete 64 gigabájt lesz, nem elképzelhetetlen, hogy ezt még microSD-vel is bővíteni lehet majd. A hírek szerint a Continuum támogatása sem marad el, ami az S820-nak már nem lesz nehéz feladat.

Azóta történt

  • Csúcsmodellel készül a ZTE

    A GFXBench adatbázisában bukkant fel az A2017, ami Snapdragon 820 chipsettel kerülhet forgalomba.

  • Képeken a Windows 10-es Idol 4 Pro

    Ritkán hallani Windows 10 Mobile-t futtató okostelefon érkezéséről, fél évvel az Idol 4 Pro első pletykái után most viszont képek is kiszivárogtak az Alcatel készülő ajánlatáról.

Előzmények

Hirdetés