A GFXBenchnél járt a „Meizu Pro 6"

Hirdetés

A „ Meizu Pro 6" lesz az első olyan készülék, melynek belsejében a MediaTek Helio X25 (MT6797T) chipset dübörög majd. A kínaiak még be nem jelentett mobilja, amit egyébként korábban az egyik Foxconn dolgozó iPhone 7-nek hitt, most a GFXBench adatbázisában bukkant fel, így nem meglepő módon szinte minden kiderült a specifikációkkal kapcsolatban.


[+]

A leírás szerint az előlapra egy 4,6 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző kerül, alighanem bőven marad így erőtartaléka a tízmagos processzornak és a Mali-T880MP4 grafikus gyorsítónak. A 4 gigabájtnyi rendszermemória még egy lapáttal rátesz a teljesítményre, a 32 gigabájtos adattárolón pedig viszonylag sok adat elfér, pláne, ha még bővíthető is lesz microSD kártyával. Fényképezni a 20 megapixeles hátlapi, valamint az 5 megapixeles előlapi kamerával lehet. Az adatbázis szerint az Android 6.0 operációs rendszerre is mérget vehetünk, természetesen a Meizu egyedi felületével ellátva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu Pro 6

    Az új készülék bejelentése előtt rengeteg előzetest láthattunk, ám most végre fény derült a teljes specifikációra és néhány hivatalos kép is megtekinthető.

Előzmények

Hirdetés