A Geekbenchnél járt az LG Q7

Hirdetés

Az LG tavaly mutatta be a Q6-ot, nem kis felhajtás közepette, mint az első Full View 18:9-es képarányú panellel szerelt, középkategóriás készüléket. A kissé kevésbé ellenálló hátlapon kívül nem is nagyon volt egyéb kifogásunk a készülékkel kapcsolatban. A széria azonban nem összekeverendő a szintén tavalyi LG Q8-cal, az ugyanis az LG V20 mini, vagy LG V34 isai Beat európai változata. A Geekbenchnél most futott LM-Q710.FG viszont valóban a Q6 utódja lehet.


[+]

Úgy tűnik, az LG Q7 visszafogott középkategóriás hardverrel várható, az eddigiek alapján valamikor nyáron. A Geekbench alapján ez a MediaTek Helio P10 lehet 4 GB operatív memóriával, Android 8.1-s alapokon. Amennyiben a Roland Quandtnak küldött fotón valóban a Q széria középkategóriás új modellje látható, szenzorsziget nem lesz, de káva se sok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG Q7 Dual - nem dobja a mentőövet

    A legfrissebb piaci eredmények alapján a dél-koreai gyártónak égető szüksége lenne egy ütőképes középkategóriásra, ami lehetne akár ez a készülék is – feleennyiért.

Előzmények

  • Olcsó, káva- és notchmentes LG bukkant fel

    Roland Quandt HD+ kijelzős, kedvező árú masinára tippel, a GizChina szerint viszont nem lehetetlen, hogy a Q7 került lencsevégre.

  • LG Q6 - hosszú(kás) az út

    Az LG a középkategóriában is bevetette a megnövelt képarányt, a csúcskategóriát idéző kivitelt és az arcfelismerő rendszert, ami, be kell látnunk, igen tetszetős készüléket eredményezett, noha a hardver egészen középszerű.

  • Csendben startolt el a vízálló LG Q8

    Azért nem volt nagy hírverés, mert ez tulajdonképpen a V34 Isai Beat Európába ellátogatott változata, dupla kijelzővel és Snapdragon 820-szal.

Hirdetés