85%-on az iOS 11

Hirdetés

Alig néhány nappal a legfrissebb Android-statisztikák publikálása után megérkezett az Apple diagramja is, és ahogy az lenni szokott, szinte egyoldalú a verzióeloszlás. Az aktív iOS-eszközök 85%-án az elérhető legfrissebb iOS 11 rendszer fut, 10%-nyi eszköz maradt iOS 10-en, ennél régebbit pedig csak 5% használ.


[+]

A szeptember 3-ai adatok már csak azért is érdekesek, mert az új eszközökkel együtt rövidesen megérkezik a végleges iOS 12, ami ismét rövid időn belül birtokolhatja a többséget, és amitől a régebbi eszközök tulajdonosai is várhatnak fejlődést, főleg sebesség és megbízhatóság tekintetében. A béták alapján szerencsére van is ok a lelkesedésre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPad (2018) - régi ismerős

    Az amerikai gyártó nem sokat változtatott az új iPad dizájnján, maradtak a kitaposott ösvényen. Az ára viszont kellemesebben alakul, ami miatt biztosra vehető a siker.

  • Apple iPad Pro - almafelfújt

    Az almás vállalat egy 12,9 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagéppel örvendeztette meg a nagyközönséget: az iOS 9 érezhetően nincs még erre felkészülve, viszont a hardver bivalyerős.

Hirdetés