31-én mutatkozik be a Honor Note 10

Hirdetés

A Honor Note 10 lényegében egy jelentősen nagyobb méretű Honor 10 lesz, megegyező hardverrel és kameraképességekkel, de szenzorsziget nélkül. A méretek tekintélyesnek ígérkeznek, legutóbb egy Nintendo Switch volt a referencia, aminél látszólag nem sokkal kisebb a Honor Note 10, a kijelzőarány viszont az alapmodellnél is erősebb. A Kirin 970-es lapkakészlet 6 GB RAM-mal ezúttal egy 6,9 hüvelykes, szigetmentes AMOLED panel mögé kerül.

Érdeklődve várjuk.
Érdeklődve várjuk. [+]

A bemutató szokás szerint két eseményt jelent majd, első körben a hazai piacon nyit az eszköz, a legújabb, mellesleg hivatalosnak tekinthető információk alapján július 31-én, Pekingben; a nemzetközi premiert pedig valószínűleg a berlini IFA-ra időzítik. A maradék nyitott kérdés már csak az akksi, ami valahol 4 és 6 ezer mAh között várható, jó eséllyel inkább előbbi felé tendálva.

Fotókat sajnos nem közölt a kínai Hírközlési Hatóság.
Fotókat sajnos nem közölt a kínai Hírközlési Hatóság. [+]

Közben befutott a TENAA-hoz is a cucc, így néhány adatot máris pontosítani tudunk. A készülék pontos méretei 177 x 85 x 7,65 milliméter, amibe viszont belepasszíroztak egy 4900 mAh-s telepet. A tekintélyes méretű, 6,95 hüvelykes megjelenítő FHD+ felbontású és nem meglepő módon AMOLED, RAM-ból pedig vagy 6 vagy 8 GB kerül alá. A kamerarendszer hátul nem változik, marad a 16 + 24 megapixeles RGB-monokróm szisztéma, szelfizni viszont egy 13 megapixeles szenzor áll majd rendelkezésre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Hatalmas lesz a Honor Note 10

    Valódi képek érkeztek a Honor óriásphabletjéről, amelyekről a méreteket is viszonylag pontosan meg lehet tippelni.

  • A Honor 10-nek nagytestvére érkezik

    A Huawei almárkája egy jókora okostelefon bejelentésére készül hamarosan, ami hardveresen nem fog meglepetést hozni, kijelzőben viszont erős lehet.

Hirdetés