256 GB-os LG V30 jöhet az MWC-n

  • (f)
  • (p)
Írta: szentkuti11 | 2018-02-09 15:00 | Forrás: ETNews

A koreai ETNews szállította a legfrissebb híreket, Barcelonában képalapú asszisztens és méretes tároló jöhet a tavalyi csúcsmodellhez.

Most már szinte biztos, hogy a körülbelül két hét múlva induló MWC 2018-on nem érkezik meg az LG G6 utódja, a cég a hírek szerint ezúttal inkább kivárja, hogy a Snapdragon 845 a Samsung Galaxy S9-páros piacra lépése után ugyan, de a saját mobiljukba is bekerülhessen, így március-április környéki premierre kell számítanunk a kisebbik dél-koreai gyártótól.


[+]

Ettől függetlenül nem jön üres kézzel Barcelonába az LG sem, az ETNews információi az LG V30s érkezik, ami alapjait tekintve megegyezik az eredeti modellel, de 64 vagy 128 GB helyett 256 GB-os belső tárolót kap, és egy új funkcióval is felvértezik: az LG Lens a gyártó képalapú asszisztense lesz, ami egyrészt fordítási, valamint vonal- és QR-kód felismerési funkciókkal lesz felvértezve, ami konkrét termékek esetén akár árak összehasonlítására is alkalmas lesz. Az egymilliói koreai won körüli tippelt ár nagyjából 230 000 forintot takar.