2019-es variánst kapott a Huawei P Smart+ is

Hirdetés

A Huawei P Smart idei változata már járt nálunk teszten, és bár a cég meglévő, ismert alapokra nem gyártott igazán különleges mobilt, a végeredmény mégis igen korrekt lett, így aztán vakos plecsnivel tudott távozni tőlünk. Most megérkezett a Plus változat, ami alapjait tekintve teljesen megegyezik a normál kivitellel, tehát 6,21 hüvelykes, 1080 x 2340 pixel felbontású kijelzőt, 12 nanométeres HiSilicon Kirin 710 lapkát (64-bites, 4 x 2,2 GHz Cortex-A73 + 4 x 1,7 GHz Cortex-A53 és Mali-G51 MP4) kapott 3/64 GB-os, bővíthető memóriapárossal, viszont a hátlapi kameránál láthatóan más az újdonság.


[+]

A P20 Próra emlékeztető tripla kialakítás az alábbiak szerint alakul: 24 megapixeles, normál főkamera mellé társul 16 megapixeles ultra széleslátó, mindezt egy 2 megapixeles mélységszenzor egészíti ki. Ráadásul rövid időre ugyan, de 480 fps sebességű slo-mók rögzítésére is képes. A szelfikamera 8 megapixeles, értelemszerűen a csepp alakú szenzorszigetbe integrálva.


[+]

A fekete és kék színekben elérhető P Smart+ 2019 ára még nem elérhető, Kínában Enjoy 9s néven fog elsőként debütálni.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei P Smart 2019 - plasztik-AI műtét

    A színátmenetes P Smart pont olyan mutatós, mint üvegszendvicsbe fogott nagy testvérei, a cseppszerű noccs mellé pedig AI-funkciók járnak. A kellemes árazás persze áldozatokat is szedett.

  • Huawei P Smart+ - elférne a kínálatban

    Egy-két érthetetlen apróság maradt csak le a rendkívül ütős középkategóriásból, viszont a nyitóára kedvező, így ajánlható vétel.

Hirdetés