10 millió fölött a Xiaomi szeptemberben

A Xiaomi idén új erőre kapott, amit a megbízható plecsniszállító Redmi széria és a jól sikerült Mi 6 csúcskészülék mellett olyan ajánlatok is bizonyítanak, mint a visszajelzések alapján sokkal praktikusabbá vált Mi Mix 2. Ez utóbbi persze még nagyon kis számban érhető el, egyfelől azért, mert egy friss termékről van szó, másfelől meg azért, mert a kerámiaburkolat legyártása roppant időigényes. Ettől még nem állt meg az élet a gyártónál az elmúlt hetekben, amely a Kínai Népköztársaság mellett például Indiában is hatalmas népszerűségnek örvend – akkorának, hogy a gyártás részben ott történik. Az Android One project keretében bemutatott Mi A1 pedig már nyugati babérokra is tör és nálunk is kapható lesz, aminek az időpontja és mennyisége szintén a gyártási kapacitástól függ.

A Mi Mix 2 a piac egyik leggyönyörűbb készüléke, és szerencsére immáron az egyik leghasználhatóbb phabletje
A Mi Mix 2 a Xiaomi portfóliójának a jelenlegi csúcsa, és nem érdemtelenül az év egyik legjobb csúcskészüléke [+]

Az biztos, hogy ahány okostelefont legyártanak, az előbb-utóbb gazdára is talál, és Lei Jun a minap büszkén jelentette be weibós oldalán: csak szeptember havában 10 millió darab Mi / Redmi okostelefont indítottak útnak. Ez új havi rekord a Xiaomitól, amely már a nyáron a 100 milliós éves számadatot tűzte ki célul – igaz, reálisan csak a következő esztendőre. A kínai gyártók közül eddig csak a Huawei tudta az utóbbi bűvös mutatót átlépni, ám, ha a Xiaomi és partnerei gyártókapacitása felnő a nemzetközi kereslet mellé, az egyéni rekord könnyedén összejöhet.

Előzmények

  • Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet

    Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.

  • A Mi Mix 2 is kapós

    Hozzájutottunk néhány, főleg itthon érdekes, információhoz a Xiaomi Mi Mix 2 elérhetőségére és a nemzetközi forgalmazására vonatkozóan.

  • Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?

    A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

Hirdetés