Nem túl erős, de legalább kicsi az új LG K31

Az előzetes értesülések alapján nem számítottunk sokra, de bíztunk benne, hogy legalább a kompakt kivitel marad. És maradt.

Lassan talán a gyártók is elgondolkodnak azon, hogy az n+1 nagyméretű modell mellett talán, esetleg mégsem lenne haszontalan kompaktabb méretű készülékekkel is előállni. Egyelőre sajnos csak a belépő szinten látszik a törekvés, a Huawei Y5p például nem tragikus, csak errefelé hiányoznak a Google szolgáltatásai, a Google Pixel 4a pedig nem biztos, hogy hivatalosan elérhető lesz itthon és egyébként is más árkategória. Az LG K31 viszont jó eséllyel nálunk is megvásárolható lesz, akár szolgáltatói kínálatban is.

Hirdetés

[+]

Nem egy erőmű, de kulturált optimalizálás mellett, alapszintű felhasználásra még pont elfogadható lehet a MediaTek Helio P22-es szett 2 GB rendszermemóriával és 32 GB bővíthető belső tárhellyel. Úgy negyven ezer forint környékén, de inkább alatta. De a K31 amerikai árából kiindulva (149,99 dollár) ez sajnos jóval több lesz forintban. Pedig az 5,7 hüvelykes, HD+ (720 x 1520 pixel) kijelzővel szerelt készülék egészen kicsi, pontosan 147,8 x 71,1 x 8,6 milliméter és 146 gramm.


[+]

A kamerákat sem bonyolították túl, hátul a 13 megapixeles PD autofókusszal dolgozó főkamera mellé csak egy 5 megapixeles, 120 fokos látószögű ultraszéles kamera került, előre pedig egy 5 megapixeles szelfiegység cseppen a kijelzőbe. Van ujjlenyomat-olvasó (hátul), egy extra fizikai vezérlőgomb, hitelesített hallókészülék-kompatiblitás (M3/T3), MIL-STD 810G hitelesítés, 3,5 milliméteres jack, a 3000 mAh-s akkumulátort viszont microUSB-n keresztül kell tölteni.

Előzmények

Hirdetés