Nem lesz túl olcsó a Galaxy A terméksorozat

Hirdetés

Az utóbbi időben több új Galaxy telefonról láttak napvilágot pletykák és képek. Az egyelőre csak SM-A300, SM-A500 és SM-A700 modellszámon emlegetett Samsung készülékek valószínűleg az új terméksorozatot rejtik. A dél-koreaiak ezeket a masinákat Galaxy A3, A5 (ez szerepelhet az alant látható fotón) és A7 megnevezéssel dobhatják piacra, ám valószínűleg eltérő régiókban versenyeztetheti őket majd a gyártó.

A Samsung ugyanis a hírek szerint külön felmérés alapján fogja eldönteni, hogy melyik készülék mely országokban kerül majd forgalomba. A Galaxy A7-ről például úgy hírlik, hogy ez lesz a leglimitáltabb ilyen téren, aminek több oka is lehet, az egyik az, hogy a vállalat nem szeretne házon belüli ellenfelet állítani a Galaxy Alphának. Az újdonságokkal kapcsolatban egyébként már várható árak is kiszivárogtak, az A7 körülbelül 450-500 dollárért, vagyis hozzávetőlegesen 110-120 ezer forintért vásárolható majd meg, az A5-nél 350-400 dollárra, azaz körülbelül 95-110 ezer forintra kell számítani, az A3 esetén pedig 85-100 ezer forintos árcímke várható. A 4G/LTE támogatással érkező modellek hivatalos leleplezésre a hónap végén kerül sor.

Azóta történt

  • Videón a Galaxy A3 és A5

    Az eddigi legjobb minőségű kémanyag szivárgott ki a hamarosan leleplezésre kerülő Samsung Galaxy A3 és A5 készülékekről.

Előzmények

Hirdetés