NEC mobil érkezik Európába

A NEC mobilok ismertek Ázsiában, ismertek Amerikában és nem ismertek az öreg kontinensen. Talán az e540 megváltotatja ezt a helyzetet, hiszen szogáltatásai alapján sikerre számíthat.

Hirdetés

Az összecsukható készülék ezüst-fekete színösszeállítása elegáns. Hatalmas külső kijelzője 128x128 pixeles, és 4096 szín megjelenítésére képes. Belül sem vészes a helyzet, a fedlap belsejét elfoglaló ablak 176x220 képponton 65 ezer színárnyalatot ismer. A 95 grammos telefon 1,3 megapixeles kamerával rendelkezik.


Elegáns

 

A készülék 4+2 időréses GPRS kapcsolat létrehozására képes, ismeri és támogatja a Bluetooth adatátvitelt, képes JAVA alkalmazások futtatására, és USB kábel segítségével is PC-hez kapcsolható. Az 500 neves telefonkönyv mellett 25 megabájtos belső memóriával rendelkezik, melyekre MP3 állományokat is másolhatunk, hiszen ezek lejátszása sem okoz gondot. Sajnos a memória nem bővíthető.

A hátlap alatt egy 850 mAh-es akkumulátor teljesít szolgálatot, amely egyetlen feltöltéssel a gyári adatok szerint 200 órás készenléti és 200 perces beszélgetési időt biztosít. A kártyafüggetlen telefon ára 269 Euro, azaz nagyjából 65 ezer Forint. A telefon sikere emiatt leginkább azon múlik, hogy kapható lesz-e a nagy szolgáltatóknál is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Azóta történt

Hirdetés