Meizu MX4-re is érkezik a Flyme 5

Hirdetés

Nemcsak a nagy gyártók szoftverei népszerűek, nagyon sokan kedvelik például a MIUI-t (Xiaomi), és az erősen átszabott Flyme OS is egyre elterjedtebb, természetesen a Meizu készülékek sikerének köszönhetően. A Flyme 5.0 az MX5-re és a Pro 5-re már megérkezett, most pedig újabb készülékekre jelentette be a gyártó az update-et.

Remek készülék a Meizu MX4, csak itthon nem lehet kapni
A Meizu MX4-et Flyme OS 4.0-val teszteltük. Hamarosan érkezik rá az 5.0 [+]

Az MX4, az MX4 Pro és az m1 note 5.0-s frissítése az ígéretek szerint még a kínai tavaszi fesztivál (2016 február) előtt befut, addig pedig a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a készülő bétát. Azt persze meg kell jegyezni, hogy jelen pillanatban a legfrissebb Flyme is a tavalyi, lollipopos Androidon alapszik, a 6.0 Marshmallow-ra való váltás időpontja egyelőre még nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Meizu MX5 - tele a tár

    Remekül összerakott, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt és kimondottan kecses Meizu készüléket tarthattunk a kezünkben. Tárolója nem, árcímkéje ellenben elég vaskos.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés