Az Mstar egy Snapdragon 820 SoC-vel szerelt mobilt dobhat októberben piacra

Hirdetés

Talán kevésbé meglepő manapság, hogy olyan márkanevek is felbukkannak, amik Európában eddig nem, vagy csak nagyon kevésbé voltak ismerősek. Az Mstar szintén egy ilyen vállalat, lehetett már róluk hallani, viszont termékeik nem értek el az öreg kontinensre, ám a következő okostelefonnal rendesen odacsaphatnak a lovak közé.

Az S700 Pro néven emlegetett masina a hírek szerint Snapdragon 820 SoC-t kap, vagyis a feladatok oroszlánrészét a 3 GHz-es négymagos processzor és az Adreno 530 grafikus gyorsító látja el. A kijelző 5,5 hüvelykes lesz, ezen 1440 x 2560 pixel terül el, és Gorilla Glass 3 üveg védi majd.

A mobil további felszereltsége sem hagy semmi kívánnivalót maga után, hiszen adott lesz a 4 GB RAM, a 32 GB-os belső tárhely, az ujjlenyomat-olvasó, a 21 megapixeles hátlapi és a 11 megapixeles előlapi kamera, az energiaforrást pedig az USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető 3500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd. Az S700 Pro valamikor októberben debütál majd, nagyjából 479 dolláros, azaz 135 ezer forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MStar

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés