Motorola: stílus és elegancia olcsón

A Motorola W156 és W160 szinte összesen egy FM rádióban tér el egymástól természetesen a nagyobb sorszámú modell javára. Habár külső vonásokban a borzalmas kijelzőjű Motorola F3-ra emlékeztet egyelőre nem lehet tudni, hogy a kijelző milyen technológiával készül. Az sem elképzelhetetlen, hogy ez is a digitális papír, viszont itt nem hétszegmenses kijelző, hanem rendes 128x128 képpontos monokróm megjelenítő teljesít szolgálatot. Dicséretes, hogy mindkét modell USB töltő csatlakozót és hagyományos 3,5mm-es jack dugót kapott. Ez utóbbi ellenére sem kell MP3 lejátszót keresni bennük. Ezek az igen alsókategóriás modellek rendkívül könnyűek és hosszú beszélgetési idővel rendelkeznek.


Hagyományos csatlakozók és elegáns külső az alsókategóriában is

 

A Motorola W175 és W180 is mindössze egyetlen FM rádióban tér el egymástól. A gyártó nem sokat árult el technikai paramétereikről, de a hagyományos 3,5mm-es audió és USB csatlakozó itt is adott, valamint a képek tanúsága alapján színes kijelző került beépítésre mindkét modellbe. A 80 grammos készülékek körülbelül 5-7 óra beszélgetési idővel rendelkeznek.


Egyszerű vonalak, de viszonylag elegáns megoldás

 

Ez pedig a W206 és W213. Na vajh' mi lehet az eltérés a két telefon között? Bingó! A nagyobb sorszámúban van rádió. A magasabb sorszám ellenére ezekben a telefonokban sincs beépített kamera ami azért ma már furcsa a piacon. Külső vonásaik kicsit a gyártó nosztalgikus múltját idézik. Remélhetőleg a nagy ábrándozás közben ezekről sem maradt le az USB csatlakozó.


bben az árszegmensben már kamerás Samsung is elérhető

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés