moboDA 3360: Avagy egy ismeretlen gyártó fejlett telefonja

Hirdetés

A nemrég bejelentett, új operációs rendszeren alapul a legújabb AnexTek készülék, a moboDA 3360 elnevezésű okostelefon. A gyártó szakított az úgymond trendi divattal, tehát hogy minél kisebb és minél könnyebb mobilt alkosson. A képeket megnézve kiderül, hogy a hatalmas felületen egy óriási kijelző is helyet kapott. Igaz az operációs rendszer már nem követeli meg, de mégis csak egy jól kihasználható érintőképernyőt kapott, ami QVGA felbontással (240 x 320 pixel) párosul, és minden valószínűséggel 18 bites, tehát 262 144 színárnyalatot képes megjeleníteni.


A telefon processzora 520 MHz-n fut, míg szabad terület ügyében sincs szégyellnivalója a „kis óriásnak” mivel 64 MB RAM-ot és 128 MB ROM-ot kapott. Ha ez a mennyiség mégis kevés lenne az 1.3 megapixeles kamerával készített képeknek, videóknak vagy a felmásolt egyéb multimédiás fájloknak ( például: MP3, AVI, MPEG4 ) akkor SD kártyával bővíthetjük eszközünket, aminek a nyílása már a telefon oldalán kapott helyet, így a készülék kikapcsolása nélkül cserélhető a memória.


Forrás: www.slashphone.com

 

A háromsávos telefont gyakorlatilag a világ bármely pontján használhatjuk. Az adatátvitelről pedig, a lassan elengedhetetlen kellékek, a Bluetooth és a WiFi kapcsolat gondoskodik.

Hirdetés