Mobiltelefonról is egyszerű a lottózás

A mobiltelefonról történő lottószelvény-feladás önmagában nem új dolog, a Szerencsejáték Zrt. már jó ideje lehetővé teszi, hogy SMS-ben küldjük el fogadásunkat. Most viszont egy újabb lépést tettek azért, hogy megkönnyítsék a mobilkészülékekről történő fogadásokat.

A LottózoM egy olyan java alkalmazás, melynek segítségével könnyen feladhatjuk ötös-, hatos-, skandináv lottó, Kenó, Puttó, Totó, Góltotó, Tippmix és Tippmax szelvényeinket, ráadásul mindezért a mindenkori fogadási díjon túl csak egy normál díjas SMS árát kell fizetnünk (ha mobil egyenlegünkről fizetünk, a szolgáltató a fizetés megerősítésére esetlegesen megerősítő SMS-t is kérhet). A legtöbb készülékkel kompatibilis program felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően hibátlan fogadások elküldését teszi lehetővé, bónuszként pedig elérhetjük róla a legutóbbi nyertes számokat, valamint megtekinthetjük az egyes játékok szabályzatát is. A mobil játékosokat a Szerencsejáték Zrt. minden esetben értesíti nyereményükről.

LottózoM
LottózoM

Az ingyenes programot a http://www.lottozom.hu weboldalról bárki letöltheti, aki betöltötte 18. életévét és ennél fogva jogosult játszani. A weblapot mindenképp mobiltelefonunk böngészőjében kell megnyitnunk, asztali számítógépről nincs lehetőségünk a 160 kB-os alkalmazás letöltésére, de a letöltést segítő linket válaszüzenetben is megkaphatjuk, ha küldünk egy alapdíjas SMS-t a 06-30-4444-777-es telefonszámra.

Hirdetés