Mobilarena TV: Mi-ből lesz a cserebogár?

Nem mindig tudunk csúcsmodellel foglalkozni az adásokban, ami természetesen nem rossz dolog, hiszen számos más érdekes terméket lehet még bemutatni. Ma viszont megint egy igazi szörnyeteggel, a Xiaomi újdonságával foglalkozunk, mely újfent fityiszt mutathat a versenytársaknak. A Mi 5 névre keresztelt készülék ugyanis 5,15 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzővel rendelkezik, amihez a Qualcomm jelenlegi legerősebb mobilos megoldása, a Snapdragon 820 chipset tartozik, van tehát erőtartaléka a négymagos processzornak. Ugyan többféle verzió létezik, hozzánk a 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájtos tárolóegységgel szerelt alapmodell érkezett. A kamera 16 megapixeles, OIS-es, kattintottunk már vele jó pár fotót, az előlapi ujjlenyomat-olvasó is hasznos extrának mondható.

Hogy aztán rendszerszinten mit tud a két SIM-et kezelő Mi 5, hogy bírja szuflával a 3000 milliamperórás akkumulátor, illetve már megint milyen árazással teszi fel az i-re a pontot a Xiaomi, arról a 18 órakor kezdődő adásban fogunk beszélgetni, méghozzá szentkuti11 kollégával közösen. Vannak kérdések? A fórumban kéretik feltenni.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Négy gigás elefánt

    Mai adásunkban az Elephone P9000 kerül terítékre, ami a Helio P10 chipset mellett a 4 GB RAM-mal hívja fel magára a figyelmet. A műsor AliceWake bemutatkozása miatt is érdekes lesz.

Előzmények