Mobilarena TV: Sony Xperia Z Ultra

A Sony nem tétlenkedik, mi több, egyre több olyan készüléket adnak ki, amik segtségével nem véletlenül lett tavaly dobogós a vállalat. Egyediség, saját UI jellemzi ezeket a masinákat, az egyetlen porszem az eddig használt sima TFT kijelző lehetett. A Sony Xperia Z Ultra viszont több szempontból is lélegzetelállító, a 6,4 hüvelykes Full HD panel már a mobiltelefonok terén újnak számító Triluminos technológiával készült, így jöhettek létre a gyönyörű színek és tökéletes betekintési szög. Mindemellett ez az első európai készülék, amiben a Qualcomm Snapdragon 800 felüti fejét, a maga négymagos, magonként 2,2 GHz-re skálázott processzorával és irtózatos teljesítményével együtt. A Z Ultra IP58 védettséget is kapott, de ott a kilenc sávos LTE képesség is, szóval lehetne sorolni, hogy miben mennyire jó ez a telefon, de majd a műsorban hosszasabban is beszélgetünk ezekről.

A tepsin főzni, akarom mondani a telefont tesztelni ma is 18 órától fogjuk, a kíváncsi szemeknek javallott az alábbi live streamre kattintani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Tablet Z - gyönyörűségem

    Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.

  • Sony Xperia L - rutinosan homorít

    Jókora, de mégsem csúcsmodell. A középkategóriára lő a japán gyártó, itt még a TFT kijelzőt is jobban elnézi az ember, pláne ezzel a formatervvel.

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

  • Sony Xperia ZL - kicsivel jobb

    Együtt mutatták be az Xperia Z-vel, azonban utána nagy csönd lett körülötte, pedig a ZL több egy szimpla átnevezésnél, valamiben jobb, valamiben nem.