Mobilarena TV: középkategóriára lő a HTC

Az idei MWC kiállításon a HTC-sek elmondták, mennyire fontos számukra középső árszegmens, a Desire 816-ot például középkategóriás zászlóshajónak nevezték. Ezzel a készülékkel együtt a tajvani vállalat égisze alatt egy még visszafogottabb árú termék is debütált, méghozzá Desire 610 fantázianéven. A műanyag házba csomagolt masina egy 4,7 hüvelykes kijelzőt kapott, melynek felbontása 540 x 960 pixel, vagyis képsűrűség tekintetében átlagosnak mondható az újdonság. Az elődmodellhez, a Desire 601-hez képest több ponton is fejlődött a 610, a hardveres erőforrást például már egy négymagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 400 lapkakészlet adja, Adreno 305 grafikus gyorsítóval és 1 GB RAM-mal karöltve. A belső tárhely mérete 8 GB, ez microSD kártyával 128 GB-ig bővíthető, a hátlapi kamera pedig 8 megapixeles, mely Full HD felbontásban tud videókat rögzíteni. Az előlapon egy sztereó BoomSound hangszóró is helyet kapott, ami a kiváló hangzást biztosítja, tényleg jól szól a szerkentyű. Piros pont jár a 4G/LTE támogatásért, ezen kívül van még NFC, WiFi, Bluetooth, szóval már az alacsonyabb árszegmensben sem kell lemondani a legfőbb adatkommunikációs eszközökről.

Az adás a Google I/O és a VB-meccsek miatt ma is 17.30-kor kezdődik, kezeket a klaviatúrára, várjuk a kérdéseket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC Desire 600 dual SIM - okkal pironkodik

    Négy mag, csodás formaterv, két SIM, de mégsem áll össze igazán. Pedig a HTC másodhegedűse nagyon igyekszik, tele van jól hangzó rövidítésekkel a csomagolás is.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.