Melyik szett lesz a befutó a Galaxy A34 5G esetében?

A legfrissebb értesülések már egy harmadik, de kevésbé valószínű lapkát említenek az A33 5G folytatásával kapcsolatban.

Több hírértékű információ is érkezett már a Samsung Galaxy A34 5G-vel kapcsolatban, amelyek mindegyike arra mutat, hogy a nemsokára érkező készülék minimális változásokat prezentál majd az elődmodellhez képest. A nyilvánvaló dizájnfrissítés mellett például a gyártó elhagyhatja a teljesen feleslegesnek ítélt 2 megapixeles szenzort, így maradna a 48 + 8 + 5 megapixeles felállás. Ez egyébként teljesen egybevág a Samsung  szándékával, miszerint száműzné a közép és alsóbb kategóriákból is a kevéssé hasznos mélységszenzort.

A kijelzővel kapcsolatban is megvan a konszenzus: valamivel nagyobb megjelenítőre számítunk, mint az A33 panelje, pontosan 6,5 hüvelykre, ami a megbízható informátor, Yogesh Brar szerint marad 90 Hz-en és FHD+ felbontáson 13 megapixeles előlapi kamerával. Úgy tűnik, az 5000 mAh-s akku és a 25 wattos gyorstöltés továbbra is opció lesz, az IP67-es minősítésről sem kell lemondani, az alap memóriakonfiguráció pedig 6 GB operatív memóriát jelent majd.

Az viszont egyre zavarosabb, hogy milyen lapkakészlettel várhatjuk az új generációt. Első körben evidens módon felmerült, hogy a Samsung új, középkategóriás lapkái dolgoznak majd az A szériás modellekben, az Exynos 1380 válthatja az A33 5G Exynos 1280-as szettjét, majd felbukkant a Geekbench adatbázisában az új készülék Dimensity 1080-as SoC-vel, a twitteres forrás pedig most a tavalyi lapkakészletet (Exynos 1280) említi. A három lehetőség közül viszont talán ez utóbbi a legkevésbé valószínű.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés