Megnyerő az LG Velvet minimalizmusa

A bemutató ugyan még hátravan, a formát azonban nem titkolja tovább az LG Electronics, és nincs is rá oka.

Új korszakot nyit az LG a mobilos üzletágban: immár a V széria képviseli a csúcskategóriát kizárólagosan, a G család csillaga pedig leáldozott. Az utóbbi helyét az LG Velvet veheti át, méghozzá a felső-középkategóriában nyitva – legalábbis ez a remény a Snapdragon 765 SoC-t megerősítve, bár a hozzácsapott 5G modem itt is megdobhatja az árat.

A gyártó első kedvcsináló videója az új termékvonalhoz mindjárt megmutatja a Velvetet teljes valójában, és a minimalista küllemre tényleg nem lehet panasz: elöl csak apró kameracsepp zavar a kávamentes dizájnba, hátul pedig négy apró lyukat vájt csak magának a három optika és a LED villanó.

Pillanatképen az LG Velvet a fenti videóból
Pillanatképen az LG Velvet a fenti videóból [+]

Nincs dupla kameraoszlop, n + 1-szeres zoomra felhívó üzenet, információ a lencse gyártójáról, a fókusztávolságról vagy a megapixelekről, ezen az oldalon már csak elegánsan csillogó LG van, és más semmi. Ráadásul nem egy egész kamerasziget, csak a főkamera emelkedik ki a jobb felső sarokban, az viszont elég méretes szenzort sejtet, minden bizonnyal nagy felbontással. A premier május közepén esedékes, addig pedig biztos érkezik még hivatalos információmorzsa.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Kagylótelefont mutatott be az LG

    Kedvező árú, belépőkategóriás specifikációval látták el a Folder 2-t, ami természetesen nem hajlítható kijelző, hanem egy hagyományos, flipes mobil.

  • Új korszakot nyit az LG

    A vasárnapi bejelentés új készüléket is említ, a hangsúly viszont az új termékvonalon és megközelítésen van.

Hirdetés