2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Megérkezett a tizenes Z3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Na nem a Sonytól, hanem a Samsungtól származik a készülék, mely az 5 hüvelykes HD kijelzője mellé alsó kategóriás hardveres felhozatalt kapott.

Hirdetés

A Tizen operációs rendszer elég rögös utat járt be, majdnem megszűnt az egésznek a fejlesztése, amikor a Samsung mégis felkarolta a projektet. A szoftver azóta már a Z1-en vígan fut, most pedig bemutatkozott egy újabb készülék, melyen ez a szoftver teljesít szolgálatot. A Z3 a belépőszint felsőbb részébe került, hardveresen pedig nagyon hasonlít a jó öreg Galaxy S III-hoz.


[+]

A Spreadtrum chipsetben egy 1,3 GHz-es, négymagos processzort találunk, méghozzá 1 GB RAM-mal megtámogatva. A háttértár mérete 8 GB, ezt alkalmasint akár 128 GB-os kártyával is ki lehet bővítani. A duál SIM támogatás mellett csupán 3G adatátvitelre képes a mobil, a 4G/LTE kimaradt. A hátlapi fényképező 8 megapixeles, az előlapi szenzor pedig 5 megapixeles, utóbbi 120 fokos széleslátószöggel rendelkezik a csoportos szelfi képek készítése végett.


[+]

A telefonhoz a Mix Radióhoz örökre szóló előfizetés jár, így 30 millió szám elérésére nyilik lehetőség Indiában. Merthogy ott debütált a kütyü, méghozzá 115 eurónak, vagyis 35 ezer forintnak megfelelő összegért, amihez még 1 GB adatforgalom is jár, már ha a helyi Vodafone előfizetésével vásárolja meg valaki a Z3-at.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.