Megérkezett a mályvacukor a Moto X Style-ra és a Moto X 2014-re

A gyártók közül a Motorola az egyik legszorgosabb manapság, ha készülékeinek rendszerfrissítéséről van szó, és a nemrég elstartolt Android 6.0 Marshmallow máris elérhető két készülékükre. Egészen pontosan folyamatosan egyre több Moto X Style és Moto X 2014 modellre elérhető lesz, ám Davis Schuster blogbejegyzése szerint nem sietik el a Motorolánál a dolgot.

A Motorola Moto X 2014 fehér dobozban kapható
A Moto X 2014 az első készülékek között van, amelyik Android 6.0-s frissítést kap [+]

Első körben a brazil (X Style és X 2014), illetve az indiai tulajdonosok (X 2014) készüléke jelez, hogy a frissítés vezetékmentes formában elérhető, a többi régióban viszont türelemre int a Motorola, a közzététel a „következő hetekben” folyamatosan bővülni fog. Egyelőre a 6.0-s képfájlok sem érhetők el, hogy azok, akik nem bírják kivárni az OTA-t, kicsit bonyolultabb módon telepítsék. A lassú közzétételnek egyébként az az oka, hogy ha minden igyekezet ellenére egy vagy több kritikus hiba bennmaradt a frissítésben, akkor az csak keveseket érintsen, mivel egy új rendszerverzióról nem könnyű visszatérni egy régebbire, főleg nem az átlagfelhasználónak.

Azóta történt

  • Friss Androidra vált a Droid Turbo 2 is

    A Motorola idén is szorgosan dolgozik készülékei frissítésein. Az Android Marshmallow a Moto X Style / Pure Edition után most a Droid Turbo 2-re is megérkezett.

  • Mobilarena TV: Stílustanulmány

    A Motorola Moto X Style, vagyis Pure Edition csúcskészülék, a csúcskészülékeknél alacsonyabb áron. Azért a QHD felbontás belefért, akárcsak a vízlepergető nano-borítás és a 21 megapixeles kamera.

Előzmények

Hirdetés