2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Megérkezett a Lollipop az első Xperia Z-re is

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A sorozatindító Sony Xperia Z is megkapta az Android 5.0-s frissítést, amely az európai modellekre OTA-n már letölthető.

Hirdetés

Egyik kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy immáron az európai Sony Xperia Z-re (C6603) is elérhető az 5.0.2 sorszámú Android frissítés, amelynek édességes neve Lollipop. Ezzel már a japánok sokadik készülékén fut friss zöld robotos szoftver, amely immáron OTA-n az első Z szériás modellre is letölthető. A Sony felületének teljes átszabására természetesen nem kell számítani, mindenesetre megjelent a kártyapakliszerűen pörgethető alkalmazásváltó lista, rajta minden legutóbbi bekapcsolás óta indított applikációval.


[+]

Az újfajta értesítési kártyák ezentúl a zárképernyőn is megjelennek. Megváltozott a kapcsolópanel is, ami testreszabható. Az Xperia Z tulajdonosok igazán szerencsének mondhatják magukat, ugyanis az Android 4.1.2-es verzióval induló készülék az Android 4.2-es, 4.3-as és 4.4-es verzió után az 5.0-t is megkapta, a gyártók pedig ritkán frissítik ennyiszer egy-egy készüléküket.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.