2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Szeptemberben polcokra kerülhet az Xperia Z3 és Z3 Compact

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Német szolgáltatói források szerint három hónapon belül piacra kerülhet a Sony következő csúcskészüléke, az Xperia Z3, valamint kisebb változata, az Xperia Z3 Compact.

A minap számoltunk be az Xperia Z3 Compact kiszivárgásáról, amely a Z1 Compacthoz hasonlóan csúcshardverrel fog érkezni, legalábbis kiszivárgott képernyőképek ezt engedik sejtetni. A készülék létezése pedig sejteti, hogy érkezik a Sony következő "normál méretű" csúcskészüléke is, amely várhatóan szeptemberi IFA alkalmával kerül leleplezésre. Információink szerint a Sony szeptember 3-án, 4 óra körül tartja meg berlini sajtótájékoztatóját, úgyhogy akkor és ott jelenthetik be a két új készüléket, amiket mi ki is fogunk próbálni, remélhetőleg már a helyszínen.

Xperia Z3 és Z3 Compact

Az Z3 létezésére eddig csak a fenti kémfotó volt bizonyíték, azonban a minap kiszivárgott egy belső táblázat a Vodafone Németország szervereiről, amely a szeptemberi megjelenések között listázza a Sony két új üdvöskéjét. Információik szerint a szolgáltatói értékesítés szeptember utolsó napján kezdődhet meg, és mivel a Z2 megjelenése gyártási nehézségek miatt jelentősen csúszott, bizony nem fog túl sok idő eltelni a két Sony csúcskészülék piacra kerülése között.

Előzmények

 • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

  A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

 • Sony Xperia Z2 - esszencia

  A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

 • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

  A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

 • Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához

  A japán gyártó az elmúlt pár évben nem feltétlenül kamatoztatta a képalkotással kapcsolatos teljes tudását mobiljaiban. Most is inkább elméletben teszik meg.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.