Már most ajándékoz a Vodafone

Még csak november közepén járunk, de a Vodafone máris hópelyhekkel és Mikulás szerkóba öltözött statisztákkal támad legújabb akciójának keretében, amely ajándék szolgáltatásokat tartalmaz. A lehetőségek közül minden új ügyfél egyet választhat.


Hamar érkezett

 

Új feltöltőkártyás ügyfelek három kedvezmény közül választhatnak: ha Vitamax Uno csomagjuk van, akkor 9 forintos hétvégi percdíjjal beszélgethetnek más Vodafone ügyfelekkel. A második választható ajándék 30MB WAP ingyenesen, a harmadik meglepetés pedig 100 MMS díjmentes elküldését jelenti hálózaton belüli irányba.

A havidíjas előfizetők első választható ajándéka három hónapon át tartó havi 1000 perces ingyenbeszélgetés, amely hétvégi időszakban használható fel, de a honlap tájékoztatása szerint bármilyen belföldi hálózat irányába. A második okosság a Vodafone 200, 300, 500 és 800 tarifacsomagokkal vehető igénybe: három hónapig 30%-os havidíjkedvezményt kap az ügyfél. A harmadik választható ajándék havi 250 hálózaton belüli SMS-t tartalmaz, szintén három hónapig.

Ha valaki 3G telefonnal köt új havidíjas előfizetést, akkor van lehetősége még egy ajándék választására, így összesen két kedvezménnyel gazdagodhat. A 3G ügyfelek vagy egy hónapig tartó 1 gigabájtos ingyenes internetet kaphatnak, vagy pedig a Multimédia Maxi csomagot vehetik igénybe három hónapig díjmenetesen, ami videótelefonálást, Live letöltéseket és mobilTV szolgáltatásokat tartalmaz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés