Még idén esélyes az LG széthúzható telefonja? Nem egészen

A virtuális sajtókonferencián már vethettünk egy pillantást a rendhagyó eszközre, ismerjük a szabadalmi tervrajzokat, már csak a bejelentést kell megvárni. De nem biztos, hogy addig állnánk fél lábon.

Hirdetés

A szabadalmi adatok alapján az LG 2019 óta dolgozik a széthúzható készüléken, aminek nagy valószínűséggel LG Rollable lesz a neve. A kijelzőt feltekerve normál méretű okostelefonnal dolgozhatunk, széthúzva viszont a duplájára nő a kijelzőfelület. A CES sajtóbemutatón egy rövid előzetest már láthattunk, és úgy tűnik, a Let's Go Digital nem tévedett a szabadalmi tervek alapján készített renderekkel.


[+]

Leszámítva a kijelzőbe lyukasztott előlapi kamerát, de az tényleg részletkérdés. Valószínűleg ott lesz, tekintve, hogy máshol nem nagyon lehet. A Nikkei Asia Ken Hongot idézve úgy tájékoztat, hogy még idén bemutatásra kerül az eszköz, de rövid úton kiderült (konkrétan megkérdeztem), hogy a lap hiányosan idézte az LG kommunikációs igazgatójának nyilatkozatát.

Ken Hong az imént fejtette ki, hogy egyébként tényleg ezt mondta, csak a lap kihagyta a lényeget. A tervek változhatnak, tehát az LG hivatalosan nem erősítette meg az idei startot, noha a gyártó intenzíven dolgozik a projekten és bíznak benne, hogy mihamarabb piacra kerülhet az első kihúzható kijelzővel szerelt modell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés