Már az áprilisi biztonsági csomagot tolja a Samsung

Nem csak a csúcsmodellek, de két A szériás eszköz is nagyobb frissítést kap.

A Samsung nagyon belehúzott a frissítésekbe, ami nem kizárólag a havi biztonsági csomagokra értendő. A Galaxy S21 széria, a Note10 széria és a Z Fold2 is zörög, hogy van új szoftververzió, ami az S21-ek és a Z Fold 2 esetében nem csak az áprilisi biztonsági csomagot tartalmazza, de számos felhasználói élményt fokozó módosítást is, többek között a kamerákkal kapcsolatban.


[+]

Az új szoftverrel az S21-ek főkamerája is bevethető portré módban (eddig csak az ultraszéles és a telés szenzor volt képes erre), és a Z Fold2-nél, illetve Note10-nél is belenyúltak a kamerába, viszont nem részletezték, hogy mi változik. Szemmel látható eltérést speciel most nem látok én sem a Z Fold2 szoftverében.

A belépő szinten a Galaxy A21s vált Android 11-re Dél-Koreában, jóval korábban a korábbi tervekhez képest, mivel a készülék frissítése májusra volt ütemezve. Az áprilisi biztonsági pakkal együtt a One UI 3.0 is érkezik. A múlt hónapban Android 11-re frissített Galaxy A51 pedig a One UI 3.1-es verziójára készülhet, szintén áprilisi biztonsági protokollal.

Előzmények

Hirdetés