Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Május 7-én debütál a Vivo Xshot

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: unwired view

A Huawei Ascend P7 primerjével egy időben mutatja be a Vivo a legfelső szegmensbe szánt, fotózásra kiélezett csúcsmobilját.

Hirdetés

A feltörekvő ázsiai gyártók már tavaly bebizonyították, hogy külső és belső terén is tudnak igazán vonzó csúcsmobilokat alkotni, mely tendencia az idei évben is folytatódni látszik. A világ első QHD kijelzővel szerelt telefonjait kisebb kínai gyártók mutatták be, melyet követően a Vivo most a képalkotás terén is egy igazi prémium megoldás bevezetésére készül. Az „Xshot” néven említett készülék beharangozó képei és megszellőztetett tesztfotói kiemelkedő képminőséget vetítenek előre, ám a jövevény más téren is igazi csúcsmodellnek ígérkezik.

Az egyre kiélezettebb versenyt jól jelzi, hogy a Vivo új üdvöskéje a Huawei Ascend P7 párizsi bejelentésével azonos napon, május 7-én kerül leleplezésre, mellyel a Vivo egyértelműen a nagyobb konkurensétől szeretne valamennyi figyelmet elragadni. Erre persze minden lehetősége meg is van, hiszen a Snapdragon 801 processzor, 3 GB RAM és 32 GB belső memória már önmagában igen csábítónak tűnik, mely mellett az f/1,8 fényerejű optikával ellátott 24 megapixeles kamera és a Full HD megjelenítő már csak hab a tortán. Egyelőre nem tudni, hogy a xenon villanó szintén az alapcsomag része lesz-e, hiszen néhány forrás szerint a két színű LED villanó jelenléte sokkal valószínűbbnek tűnik..

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.