Május 24-én jön a Lenovo Yoga Pad Pro

13 hüvelykes kijelzőt, HDMI-kimenetet, illetve két USB-C-t, négy hangszórót és egy tollat is kaphat a kreatív munkára is befogható tablet.

Amióta az Apple bemutatta a legújabb tabletjeit, az M1 chippel szerelt iPad Prókat, a legtöbb gyártótól beindult a tabletes infóözön: múlt héten hallottunk Xiaomi Mi Pad 5-szériáról, Samsung Galaxy Tab S7 Lite-ról, de még egy belépő szintű Honor, és egy Lenovo Pad Pro hírrel is lehetett mostanában találkozni.

A Lenovóval kapcsolatban kiderült, hogy inkább Yoga Pad Pro néven érdemes várni, kínai bemutatója pedig május 24-én várható. Négyhangszórós kialakítást (Dolby Atmos hangolással), továbbá 13 hüvelykes kijelzőt kaphat, ez utóbbit 1440p-s felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel és 4096-szinten érzékelő nyomásérzékelővel a tollas rajzoláshoz és a jegyzeteléshez.

[+]

A jelenlegi információk szerint HDMI-csatlakozóval is ellátott eszközről fogunk beszélni, amivel akár egy játékkonzol kijelzőjeként is használhatjuk a gépet. Állítólag a HDMI-n túl két darab USB-C port is kerülhet rá, amiből egy értelemszerűen a töltésért felelhet, ám közben a másikon csatlakoztathatunk egyéb perifériákat is.

Előzmények

Hirdetés