Luxusváltozatot kapott a Z Fold 2

A kínai csúcsváltozat rikító színe messziről felismerhető, a csillogás alatt azonban egy, már ismert Galaxy dual fizikai SIM-es változata van.

A Samsung W-szériájában sokáig kagylóformájú luxusmobilok szerepeltek, fejlett hardverrel, de a kialakításból eredően aránylag apró kijelzővel, kizárólag Kínának. Tavaly ez megváltozott, hiszen ekkor már a Samsung W20 5G valójában egy Galaxy Fold volt, a most bemutatott Samsung W21 5G pedig szinte teljes egészében egy Galaxy Z Fold 2.


[+]

A készülék a Z Fold 2-ben elérhető legnagyobb memóriapárossal érkezik, 12 GB RAM-ot és 512 GB-os tárhelyet kap, és bár elvileg valamennyivel magasabb eredeti testvérénél, minden másban szinte pontosan megegyezik azzal, mind kialakításban, mind kijelzőkben, mind hardverben, mind pedig kamerarendszerben. Ami hardveres különbséget ad, az a SIM-tálca: míg az eredeti Z Fold 2 esetén nanoSIM + eSIM párosításról beszélhetünk, addig a kínai W21 5G két darab fizikai nanoSIM-helyet kap. Tulajdonképpen egyáltalán nem meglepő ez, hiszen az iPhone-okat is, a mai napig így szállítják a kínai piacra.


[+]

20 ezer kínai jüan egész pontosan 930 ezer forintot takar, ezzel a hasonló Z Fold 2 változathoz képest további 140 ezer forint a különleges kialakítás felára.

Azóta történt

Előzmények

  • Szoftveres újdonságokkal is készül a Galaxy Z Fold 2

    A Samsung első hajlítható modelljében még bőven lenne potenciál és van is ötlete a gyártónak. Meg nekünk is.

Hirdetés