Lumia 925 – 32 GB-os változatban is

Hirdetés

A „Catwalk” belső néven fejlesztett Lumia 925 érkezéséről már jóval a hivatalos bejelentés előtt hallani lehetett, ám míg az első beszámolók alumínium unibody készülékházat említettek, addig valójában csak az antennaként is funkcionáló perem készül fémből, a hátlap továbbra is polikarbonát maradt. A korábbi formatervvel való szakítás ennek ellenére egyértelműnek tűnik, ám a továbbfejlesztett optikai képstabilizátorral és újragondolt szoftveres trükkökkel is felvértezett Windows Phone 8 modell sokak számára csalódást okozhatott a 16 GB fixen beépített memóriája miatt, melyet igen gyorsan felemészthetnek a Full HD videók és a több megapixeles sorozatképek. Úgy tűnik, hogy a kritikákat a Nokia is mérlegelte, így például Németországban a T-Mobile és a Vodafone már 32 GB-os változatban dobja piacra a készüléket június elején. A Lumia 925 kártyafüggetlen változata Európa szerte 599 euró, vagyis nagyjából 174 000 forint körül alakul. További információ a német Vodafone előrendelési oldalán található az alábbi linken.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • A Nokia Smart Camera működéséről

    A finn gyártó néhány bemutató videót és tesztfotókat is közzétett a Lumia 925 fedélzetén debütáló képalkotási megoldásairól.

  • Megérkezett a Lumia 925

    Antennaként funkcionáló alumínium peremmel, üveg előlappal és polikarbonát hátlappal érkezik a Nokia mindössze 139 grammos Windows Phone 8 csúcsmodellje.

  • Lumia 928 az iPhone 5 és a Galaxy S III ellen

    A Nokia kedvcsináló videója a leleplezés előtt álló Lumia modell kiemelkedő éjszakai Full HD videofelvételi képességét veti össze a konkurenciával.

Hirdetés