Hirdetés

LG Optimus GT540 élmények: Vlad HUN

Mivel lettek jobbak, könnyebbek, szórakoztatóbbak a mindennapjaim az LG Optimus GT540-nel?

Amióta megkaptam az androidos telefonomat, szórakoztatóbbak a mindennapjaim. Talán gáz, de nem tudok betelni vele! Egymaga egy egész szórakoztató brigád.

Kezdjük az elején: tetszetős a telefon formája, a beállításainak testreszabhatósága pedig kifejezetten jó buli. Úgy tudom beállítani, ahogy akarom, pedig korábban egyik telefonom sem tudta maradéktalanul kielégíteni ezt az igényeimet.

Itt van például az a tény, hogy a készenléti állapotban „van három képernyő”, amelyekhez úgy jutok el, hogy „húzok egyet” a képernyőn jobbra vagy balra. Ennek az a célja, hogy minél több widgetet tudjak kitenni. És tényleg sok mindent ki lehet tenni a képernyőkre, például kapcsolatokat, tehát neveket a telefonkönyvből, órát, Bluetooth-t, vezeték nélküli beállításokat, naptárt stb. Ahogy számítottam is rá. A widgeteket oda pakolom, ahová csak akarom és mindig látom az információkat.

Aztán lehet változtatni a „témákat”, továbbá a témák színösszetételét - szintén úgy, ahogy jó nekem.

Nagyon jó a telefon szenzorja, azaz az érzékelője, ami csak akkor fordítja el a kijelzőt – vízszintesből függőlegesre vagy viszont -, amikor én azt akarom.

Nagyon pontos a rezisztív kijelző, és kellemes színei is vannak. Szeretem, hogy éles képet ad.

Nekem fontos, és ez a telefon ezt is tudja, hogy a kamera jó képeket csináljon, éles, nem túlexponált fotók, élénk, jó árnyalatokkal, bár azt nagyon sajnálom, hogy nincs rajta se vaku, se ledes villanó. Ami szintén nagyon profi, hogy a kamera beállításai látványosan megszerkesztettek és hasznosak.

Amitől azt remélem, hogy könnyebb lesz az életem, az a telefon autófocusa: minden helyzetben kipróbáltam, nagyon jól lehet vele szöveget fotózni, ami azt jelenti, hogy fotózás után a szöveg remekül olvasható. Pompás! Nem is akarom mondani, hogy ez miért olyan jó.

Könnyebb és szórakoztatóbb az élet ezzel az LG Optimus GT540-nel, mert a DivX lejátszás miatt lehet rajta filmeket nézni és nem is foglalnak sok helyet épp a DivX codec miatt. Profi!

Én fantasztikusnak tartom, hogy a telefonnal készített fotóim automatikusan feltöltődnek, a mobil szinkronizál a Gmail postafiókkal, sőt a Facebook azonosítónkra is rákapcsolhatom a mobilom. Ráadásul az Android Marketből nagyon sok hasznos programhoz lehet hozzáférni. Az én kedvencem a Shazam.

Nagyon bejön, hogy a telefon figyelmeztet a bejövő e-mailjeimre, SMS-eimra és a nem fogadott hívásaimra is. És tényleg működik, hogy zenehallgatás közben egy játékot is elkezdhetek, no problem.

Egy szó mint száz, az LG Optimus GT540-et nagyon megkedveltem. Összességében jó telefon, és már várom hozzá a frissítést!

Vlad HUN

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés