Hirdetés

LG blog: LG Optimus G Pro Quick Cover képgaléria

Az LG az elmúlt időszakban egy picit talán kisebb hangsúlyt fektetett az okostelefonjaikhoz megvásárolhatók gyári kiegészítőkre, mint azt vásárlóik egy része elvárta volna. Épp ezért változatni fognak üzletpolitikájuk ezen részét, aminek örömére el is küldték nekünk a CCF-210 kódnéven futó aktív tokjukat az LG Optimus G Pro készülékhez, melynek persze normális neve is van: Quick Cover.


[+]

Egy hátlappal egybeépített aktív tokról van szó, melynek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy lehetővé teszi a vezeték nélküli töltés használatát a készüléken. A dizájn teljesen rendben van, a pixeles textúra helyett egy hasonlóan szép, de talán kevésbé hivalkodó felülettel találkozhatunk, az előlapot takaró tok pedig valami egészen furcsa hatású, szövet és plasztik keverékének tűnik, ellenállónak néz ki és szép is. Kár viszont, hogy ablak nincs a tokon.


[+]

Érdekesség, hogy a tok bal oldalán kialakítottak két kis gombot a hangerőszabályzók fölött, hogy tokon át is lehessen őket nyomogatni. Ennek leginkább zenelejátszáskor van értelme, ilyenkor viszont egészen vagány, hogy a tok elején a Home gombnak kivágott lyukon át meg-megvillan a lilában és kékben játszó LED-fénysor. A készülék egyébként érzésre egy picit vastagabb lesz a hátlappal, de a vezeték nélküli töltésért cserébe ez valószínűleg mindenki számára elfogadható. Végfelhasználói ára 8000 forint környékén lesz.


[+]


[+]


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG blog: Az egységes L széria

    A koreai gyártó készülékújdonságai kapcsán mindenképp pozitívum az átláthatóság, a szolgáltatások árszegmenstől független megjelenése.

Előzmények

Hirdetés