Hirdetés

LG blog: Közönségdíjat nyert az LG standja a Veletech kiállításon

A Veletech kiállítás április 19-én nyitotta meg kapuit, az eseményekről sokszor, sok helyen írtunk már, hiszen rengeteg gyártó mutatta be újdonságait a Millenáris B csarnokában. Idén első ízben a kiállítók között díjat is osztottunk, kerestük ugyanis azt a standot, ami a leginkább tetszett a látogatóknak. A közönségszavazás eredménye már a helyszínen kiderült, a 2014-es Veletech legjobb standját az LG toronymagasan nyerte, ami egyaránt szólt a cég termékeinek, a helyszínen dolgozó munkatársaknak és a stand kialakításának.


[+]

A díj nem csupán egy plakett (ami természetesen járt), nem csupán egy elismerés. A díjazott cég nyereménye ugyanis egy reklámkampány, amely a Mobilarena oldalain vehető igénybe. Reméljük, hogy a most első alkalommal kiosztott díj hagyományt teremt és a következő Veletech kiállításon még jobb, látványosabb és izgalmasabb standokkal készülnek majd a gyártók.


[+]

Az LG egy 21 négyzetméteres, három oldalról nyitott standot rendezett be. A koreai cég székhelye messziről kiszúrható volt, egyrészt a gyártó színvilágához illeszkedő szőnyeg mutatott utat, másrészt a standra kitett jókora, hajlított kijelzős OLED tévé is távolról látható volt. A területen az új LG mobilokat lehetett megtapogatni (L70, G2, F90, stb.), illetve természetesen igyekeztek a standon dolgozók minden feltett kérdésre is válaszolni.

További képek itt találhatók: LG stand a Veletech 2014-en

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG blog: Az egységes L széria

    A koreai gyártó készülékújdonságai kapcsán mindenképp pozitívum az átláthatóság, a szolgáltatások árszegmenstől független megjelenése.

Hirdetés