Hirdetés

LG blog: A leginnovatívabb gyártó díját kapta az LG

Az LG kapta idén az MWC-t rendező GSMA-tól a leginnovatívabb gyártónak járó díjat, amire természetesen nagyon büszkék a dél-koreai vállalatnál. Chris Yie, az LG Mobile Marketing Kommunikációs elnöke hangsúlyozta, hogy az LG-nél az innováció jelenti a jövőt és a tavaly megkapott "legjobb okostelefon" díj azt bizonyítja, hogy jó úton járnak. A döntéshozók ezzel indokolták az eredményt: Impressive across the board with ground-breaking innovation – LG is flexing its technological muscle. Magyarán a zsűrit lenyűgözte az az áttörő innováció, amivel az LG a technológiai erejét csillogtatja.

Az LG több mint 1200 négyzetméteres standdal volt jelen a kiállításon, amit három részre bontottak: Knock and Connect, Knock and Play és Knock and Create szekciókra. Ráadásul a G2 az Ubergizmo, az Android Authority és a Know Your Mobile szerint is a kiállítás legjobb telefonja volt, holott nem is az MWC-n jelentették azt be, de a jelek szerint elég időtálló és innovatív ahhoz, hogy még egy ilyen nagy kiállításon is kiemelkedjen a mezőnyből.

Az LG telefonok magukban is besöpörtek egy sereg rangos elismerést, a G Flex az iF formatervezői díjának arany fokozatát zsebelte be, amelyet a dizájnerek Oscar-díjának is hívnak. Az első, világszerte kapható, hajlított kijelzős okostelefon nem véletlenül részesült ebben az elismerésben, a korábban csak prototípusokon látott megoldást az LG képes volt átültetni egy piacképes termékbe. Az iF egyébként díjazta a G2-t és a Vu3 nevű - hazánkban nem kapható - phabletet is.

Nagy kérdés, hogy vajon ezek ismeretében a frissen bemutatott LG G3 mire számíthat. A szintén meglehetősen egyedi készülék számos ponton tudott olyan újítást hozni, ami örömet okozhat a felhasználóknak, elég csak a lézeres távolságmérésre, a Qi töltésre, vagy a QHD felbontású kijelzőre gondolni. Az LG ráadásul teljes termékportfóliójában elérhetővé tette a Knock Code funkciót, amely úgy növeli személyes adataink és telefonunk biztonságát, hogy nem okoz kényelmetlenséget és időveszteséget.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

Hirdetés