Küszöbön az Oppo kagylótelefon

A kellemes mérethez elviselhető árcédula tartozhat.

Hirdetés

Komoly verseny volt a hajlítható képernyős és összecsukható telefonok hajnalán a Samsung és a Huawei között, több méretben összecsapva és az előbbi márka jelentős anyagi sikerével. Aztán bekopogtatott az Oppo a Find N-nel, és a méretet pont egy Fold és Flip között telibe trafálta, a mi tetszésünket is elnyerve. A legnagyobb hibája a telefonnak tulajdonképpen az, hogy nem lehet itthon hozzájutni, és bár egyelőre kérdéses, hogy ez a következő Oppo foldable esetében is így lesz-e, kíváncsian figyeljük mi is a pletykákat.


A Find N nyitva [+]

A BBK-s gyártó most állítólag flipes telefonnal készül, természetesen a kínai piacot megcélozva első körben, és hogy a vékony ház ne olvadjon le a mai nagy éhségű lapkáktól, állítólag a TSMC 4 nm-es node-ján várt Snapdragon 8 Gen 1+ chipet veti majd be. Nyilván ennek, a hajlítható panelnek és a gondos kialakítást igénylő zsanérnak is megvan az extra költsége, úgyhogy az Oppo flipes ajánlata sem lesz filléres darab.


A Find N csukva [+]

Ha viszont a pletykáknak megfelelően megáll 5000 jüanon az indulóár, a 273 ezer forintnak megfelelő összeg éppenséggel elviselhető lesz, mostanság pedig a márka szoftverben és kamerában is ott van, hogy komplett legyen az ajánlat. Megjelenési dátumról a forrás azonban még nem hallott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés