2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Közel 22 millió készüléket szállíthat Tajvan

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A harmadik negyedévben a tajvani okoseszközöket gyártó vállalatok összesen 21,95 millió készüléket szállíthatnak majd le.

Hirdetés

Az okoskészülékek piacra hatalmas ütemben növekszik, és ebbe nem csak a telefonok, hanem a tabletek is beletartoznak. A DigiTimes most egy felmérést készített, hogy a tajvani telefongyártók hogyan teljesíthetnek majd a harmadik negyedévben, vagyis a júliustól szeptember végéig tartó időszakban. A riport készítése során az önálló gyártósorral rendelkező vállalatokat és az egyedi dizájnt használó eszközöket fabrikáló cégeket vizsgálták meg.

Jelenleg az első öt helyezett gyártó sorrendben a Chi Mei Communication Systems, a HTC, a Compal Electronics, az Arima Communications és az ASUS. A jelentés szerint ez az öt cég az említett három hónapban nagyjából 21,95 millió készüléket szállíthat le, ami 4,2 százalékos növekedést jelent az előző negyedévhez képest. Érdekesség, hogy ennek a mennyiségnek a 85 százalékát, azaz 18,65 millió darabot tehetnek ki az okostelefonok, ami jól mutatja a készülékek iránti hatalmas igényeket. A kutatás egyébként említést tesz a Sony Mobile és a jövőbeli Microsoft név alatt érkező termékek sikerességéről is. A negyedik negyedévben a DigiTimes szerint további növekedés várható, akkor ugyanis már akár 23,3 millió készüléket is szállíthatnak a tajvani vállalatok.

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.