Kiszivárgott képen a Sony Xperia Z1s ára

Hirdetés

Manapság, ha csúcs hardverrel szerelt telefont vásárolna valaki, akkor kompromisszumot kell kötnie, hiszen ilyen termék szinte kizárólag nagy kijelzővel szerelt készülékekben érhető el. Sokan várják azt a pillanatot, amikor egy kicsit kompaktabb eszközben is elérhető lesz ez a teljesítmény, és úgy tűnik, hogy az álmokat a hamarosan bejelentésre kerülő Sony Xperia Z1s teljesítheti be. Az előzetes információs szerint a japánok újdonsága 4,3 hüvelykes HD kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészletet, 2,2 GHz-re skálázott négymagos processzort, 2 GB RAM-ot, 16 GB belső tárhelyet és 20,7 megapixeles kamerát kap majd. Az árról egyelőre csak találgatások zajlottak, ám most az egyik kínai oldalra véletlenül felkerült egy kép, amin állítólag az Z1s ára is látható. Az összeg 3600 jüan, ami nagyjából 590 dollárt jelent. Ez reális, de nem filléres kezdőár, mindenesetre a masinát még be sem jelentették, szóval érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához

    A japán gyártó az elmúlt pár évben nem feltétlenül kamatoztatta a képalkotással kapcsolatos teljes tudását mobiljaiban. Most is inkább elméletben teszik meg.

  • Sony Xperia M - inkább előd, mint utód

    A Sony különleges és egyedi formatervét megkapta ugyan a telefon, ám sajnos a jó sebesség ellenére a kijelző és a kamera is a várakozások alatt teljesít.

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

  • Sony Xperia Z - a nagy varázsló

    A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.

Hirdetés