Kínában debütál az Idol X+

Az utóbbi másfél évben az Alcatel valóságos szárnyalásba kezdett, hiszen míg korábban csak filléres mobilokkal próbált némi piaci részesedést összeharácsolni, addig ma már csúcskategóriás megoldások is szerepelnek a kínálatában. Az egyik ilyen a mindössze 7,9 milliméter vastag Idol X, mely az 5 hüvelykes Full HD kijelzőjével és az azt körbefutó 1,9 milliméteres peremével formaterv és felszereltség terén is bőven megállja a helyét.

A méltán népszerű készülékből a TCL Kínában egy „plusz” változatot is bemutatott, melyben 2 GHz-es nyolcmagos MediaTek MT6592 processzor teljesít szolgálatot 2 GB RAM és 16 GB belső memória társaságában. Az f/2 maximális fényerejű 13 megapixeles kamerával és 2500 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt Idol X+ mindössze 1999 jüanos, azaz 71 000 forintos alapcsomagjába egy BOOMBand nevű Bluetooth karkötő is került, mely a mozgás monitorozása mellett arra is figyelmeztet, ha a párosított készülék hatótávolságon kívülre kerül.

Azóta történt

Előzmények

  • Sajtóképen a One Touch Idol X+

    Idő előtt napvilágot látott a februári Mobile World Congress során leleplezésre kerülő Alcatel csúcsmodell első hivatalos fotója.

  • Alcatel One Touch Idol X - egyre inkább ideális

    Ideje komolyabban számolnunk az Alcatel készülékeivel. Az Idol X remek kijelzővel, ízléses és minőségi külsővel domborít, bár nem minden tökéletes.

  • Alcatel OT Idol mini - fél gigás(z)

    Nem az Alcatel az egyetlen gyártó, aki egy 4,3 inches telefont mininek hív. Az árat is ennek megfelelően lőtték be, ám néhány ponton a hardver is a csökkentés jegyeit viseli magán.

  • TCL N3 – a legkisebb óriás?

    Szinte perem nélküli hathüvelykes kijelzővel, bivalyerős akkumulátorral és négymagos processzorral érkezik a TCL-Alcatel legújabb csúcsmobilja.

Hirdetés